topimages
transp
Vad äter man...
...innan sparrisen, börjar växa under jorden och kålroten har tagit slut i skafferiet?
Vi har gjort en buffé som kan passa så här innan allt börjar gro och innan alla primörer kan skördas.
En smakrik buffé som du kan bjuda på till nästan vad som helst. Lite lyxigt, men ändå enkla smaker.

Vi kallar den för ”Mellan vinter & vår” och det här får du för 225kr per person.
(Vid beställning av minst 8 personer).

Skagenröra med stenbitsrom & salladslök på pumpernickel
Laxrilettes med grönt apple & dijon på gemsallad
Marinerad flankstek med rökt paprikayoghurt
Rostad potatissallad med salsa verde & grönsaker
Gryuere med tomatmarmelad & friterade tortillasticks
Tovedals surdegsbröd med örtfärskost

Vi kan lägga till en smaskig moussetårta med hallon & browniebotten till er som vill ha dessert också för 35kr/bit

Klicka på länken för att komma till buffén


transp









Äntligen på plats!
Efter en lång väntan på vårt nya härliga kök inne i stan så har vi äntligen kommit in på Kyrkogatan.


Frukost på...
...Komedianten
Varje dag erbjuder vi våra härliga frukostpaket.


Vad äter man...
...innan sparrisen, börjar växa under jorden och kålroten har tagit slut i skafferiet?
Vi har gjort en buffé som kan passa så här innan allt börjar gro och innan alla primörer kan skördas.


transp